ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τιμές
Όλες οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής.

Tρόποι Παραγγελίας

  • Online μέσω της ιστοσελίδας μας.
    Στέλνοντάς μας e-mail στο: sales@epb.gr
  • Τηλεφωνικά στα: 28210 49 722
    ή στο 697 205 3010, καθημερινά από 08:00 έως 22:00 εκτός Κυριακής.

Επιβεβαίωση Παραγγελίας
Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία, σας αποστέλλετε αυτόματα e-mail με αναλυτικές πληροφορίες για την διεύθυνση αποστολής-πληρωμής σας, τα προϊόντα που παραγγείλατε και το συνολικό ποσό. Εάν θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα χρειαστεί να μας καλέσετε στα τηλέφωνα της εταιρίας μας, μέσα σε 24 ώρες από την καταχώρηση της παραγγελίας.

Τρόποι Πληρωμής

1. Με τραπεζική κατάθεση
Αναφέρετε στον ταμία της τράπεζας το ονοματεπώνυμό, τη διεύθυνση και το τηλέφωνό σας, για να τα συμπληρώσει στην απόδειξη κατάθεσης. Στα στοιχεία του καταθέτη θα εκδοθεί και η απόδειξη πώλησης.
Στη συνέχεια για την ταχύτερη αποστολή των προϊόντων μπορείτε να προβείτε σε μία από τις παρακάτω ενέργειες:

  • Καλέστε μας στα τηλέφωνα της εταιρίας μας, για να μας ενημερώσετε για την κατάθεσή σας.
  • Σκανάρετε ή φωτογραφίστε την απόδειξη κατάθεσης και στείλτε την με e-mail στο: sales@epb.gr.

2. Με αντικαταβολή.

cash_on_delivery_2

Πληρώνετε στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας τη στιγμή που σας παραδίδει τα προϊόντα στη διεύθυνσή σας. Σύμφωνα με τη νομοθεσία η δυνατότητα αντικαταβολής ισχύει για προϊόντα που δεν υπερβαίνουν το ποσό των €500,00.

3. Με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD οποιασδήποτε τράπεζας.

Visa Mastercard
Visa Mastercard (1)

Για λόγους δικής σας ασφάλειας και μόνο για την 1η σας παραγγελία με πιστωτική κάρτα θα χρειαστεί να μας στείλετε φωτοαντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας, αφού την σκανάρετέ και την στείλτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sales@epb.gr

Για την έκδοση τιμολογίου σε εταιρίες ή ελεύθερους επαγγελματίες παρακαλούμε αναγράψτε Επωνυμία Εταιρίας, Επάγγελμα, Διεύθυνση Έδρας, ΔΟΥ, ΑΦΜ και αριθμός τηλεφώνου.

4. Με το πρόγραμμα δόσεις για όλους
Για την εξόφληση της αγοράς σας μπορείτε να επιλέξετε από 3 έως και 60 μηνιαίες δόσεις.
Για αγορές από €300 έως και 10.000€.
Δεν απαιτείται προκαταβολή.
Δεν απαιτείται πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Παραλαμβάνεται το όχημα που παραγγείλατε και ξεκινάτε να πληρώνεται τις δόσεις τον επόμενο μήνα.
Χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.
Με online αίτηση.
Με άμεση έγκριση.

—————————————————————————————————————————————-

Τρόπος Αποστολής
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με μεταφορική εταιρία σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Για αποστολή στο εξωτερικό παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
Παραλαμβάνεται την παραγγελία σας από 2 έως 6 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την περιοχή παράδοσης και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος.

Παραλαβή Προϊόντος
Κατά την παραλαβή του προϊόντος από τη μεταφορική εταιρία θα πρέπει ο αγοραστής να ελέγξει προσεκτικά το προϊόν, για τυχόν φθορές που έχουν προξενηθεί κατά τη μεταφορά, αφού πρώτα το αποσυσκευάσει. Σε περίπτωση που διαπιστώσει οποιαδήποτε φθορά ΔΕΝ πρέπει να παραλάβει το προϊόν, ΔΕΝ πρέπει να υπογράψει, για την παραλαβή του στο έντυπο της φορτωτικής και ΔΕΝ πρέπει να εξοφλήσει τη φορτωτική.

Στη συνέχεια επικοινωνεί με τη μεταφορική εταιρία, για την επίλυση του προβλήματος, ώστε να αποζημιωθεί για τη φθορά που προξενήθηκε, καθώς σε αυτή την περίπτωση η ευθύνη και η οικονομική επιβάρυνση για την αποκατάσταση της φθοράς είναι αποκλειστικά καταλογιστέα στη μεταφορική εταιρεία, σύμφωνα με τον Νόμο υπ’αριθ. 3887/2010, (ΦΕΚ 174/Α/30-9-2010), Άρθρο 13.
Παρακαλούμε προσέξτε, ότι σε περίπτωση που ο αγοραστής παραλάβει το προϊόν από τη μεταφορική εταιρία, υπογράψει στο έντυπο της φορτωτικής για την παραλαβή του και εξοφλήσει τη φορτωτική και διαπιστώσει εκ των υστέρων οποιαδήποτε φθορά, την ευθύνη για οποιαδήποτε φθορά φέρει αποκλειστικά ο αγοραστής.

Συσκευασία
Τα προϊόντα μας είναι συσκευασμένα σε ενισχυμένα χαρτοκιβώτια ή αεροπλάστ, αναλόγως του τύπου του προϊόντος, για προστασία από χτυπήματα κατά τη μεταφορά.

Συναρμολόγηση
Τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα πωλούνται πλήρως συναρμολογημένα, έτοιμα για χρήση αμέσως μετά την παραλαβή τους και επιπλέον ελέγχονται σχολαστικά από τους τεχνικούς μας σε δοκιμαστικές διαδρομές, ώστε να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την πλήρη λειτουργικότητα του ποδηλάτου μόλις το παραλάβετε.

Ασφάλεια Online Αγορών
Αγοράζοντας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να αισθάνεστε απόλυτη σιγουριά για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.
Κατά τη διάρκεια των online αγορών και ενώ εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμός πιστωτικής κάρτας, αυτά κρυπτογραφούνται αυτόματα με τη χρήση πρωτοκόλλου SSL (Secure Sockets Layer), με κρυπτογράφηση 128bit, την ισχυρότερη που υπάρχει.
Στη συνέχεια, όταν αποστέλλετε τα στοιχεία σας μέσω διαδικτύου, αυτά δεν μπορούν να διαβαστούν ή να τροποποιηθούν από τρίτους κατά τη μεταφορά τους.
Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την μέγιστη ασφάλεια όλων των online αγορών σας.

Ακύρωση Παραγγελίας
Η παραγγελία σας καταχωρείτε μόνο εφόσον κάνετε “κλικ” πάνω στο κουμπί “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”, διαφορετικά η παραγγελία σας είναι άκυρη και παραμένει στο “Καλάθι Αγορών” σας έως ότου να την επιβεβαιώσετε ή να την αφαιρέσετε.

Από τη χρονική στιγμή που καταχωρείτε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας, έχετε το χρονικό περιθώριο των 24 ωρών για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, καλώντας άμεσα την εταιρία μας στα τηλέφωνα: 28210 49 722 ή 697 205 3010 με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας.

Επιστροφές Προϊόντων
Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μόνο στην περίπτωση που παραλάβατε διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιστρέψετε το λάθος προϊόν εντός 7 (επτά) ημερών στην εταιρεία μας, αφού πρώτα μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή στο info@epb.gr και μαζί με το προϊόν να επιστρέψετε την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο. Όταν παραληφθεί το λάθος προϊόν από την εταιρεία μας, ελέγχετε εάν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με αυτήν που ήταν, όταν έγινε η αποστολή προς τον πελάτη και στη συνέχεια αποστέλεται το σωστό προϊόν στον πελάτη.
Εάν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό και αφού διαπιστωθεί ποιο είναι το ελαττωματικό του εξάρτημα και ότι το ελάττωμα οφείλεται σε εργοστασιακή αστοχία και πληρούνται οι όροι της εγγύησης, σας αποστέλλουμε δωρεάν ένα νέο εξάρτημα – ανταλλακτικό, για την αποκατάσταση του ελαττώματος.
Σε περίπτωση που έχετε παραλάβει το προϊόν που έχετε παραγγείλει και το προϊόν βρίσκεται σε κατάσταση καλής λειτουργίας δεν γίνεται δεκτή από την εταιρεία μας η επιστροφή του προϊόντος, παρά μόνο κατ’ εξαίρεσιν και και εφόσον συντρέχουν σοβαροί λόγοι για την επιστροφή ενός προϊόντος, μετά από εξέταση όλων των δεδομένων της αίτησης επιστροφής από την εταιρεία μας και εφόσον η εταιρεία μας κρίνει, ότι θα πρέπει να γίνει η επιστροφή του προϊόντος, ο πελάτης σε περίπτωση που έχει αποσυσκευάσει το προϊόν, υποχρεούται να συσκευάσει το προϊόν όπως αρχικά ήταν συσκευασμένο και να το παραδώσει στη μεταφορική εταιρεία. Μετά την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας, ελέγχεται το προϊόν και αν βρεθεί στην αρχική του κατάσταση, όπως ακριβώς ήταν πριν την αποστολή στον πελάτη, πιστώνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστραφέντος προϊόντος, τον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Το χρηματικό ποσό που επιστρέφεται σε αυτή την περίπτωση στο λογαριασμό του πελάτη είναι η αξία του προϊόντος μειωμένο κατά το χρηματικό ποσό που πλήρωσε η εταιρεία μας σε μεταφορικά έξοδα για την μεταφορά του επιστραφέντος προϊόντος από την έδρα του πελάτη στην έδρα της εταιρείας μας.
Σε περίπτωση που το επιστραφέν προϊόν δεν βρεθεί στην αρχική του κατάσταση, όπως ακριβώς ήταν πριν την αποστολή στον πελάτη, κοστολογούνται οι φθορές που έχουν προκληθεί από τον πελάτη και αφαιρούνται και αυτές από το επιστρεφόμενο ποσό.
Επιπλέον προϋπόθεση επιστροφής για τα οχήματα που έχουν υποχρέωση έκδοσης άδειας κυκλοφορίας, είναι η μη έκδοση άδειας κυκλοφορίας από τον αγοραστή του οχήματος.

Μη παραλαβή προϊόντος
Σε περίπτωση που δεν παραλάβατε το προϊόν που παραγγείλατε, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, για να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας ή να σας αποστείλουμε ξανά το προϊόν, που έχετε παραγγείλει.