ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Στο συνεργείο της ELECTRIC POWER BIKES στην έδρα της εταιρίας, το εξειδικευμένο τεχνικό μας προσωπικό αναλαμβάνει την συντήρηση και επισκευή οποιουδήποτε ηλεκτρικού ποδηλάτου, είτε αυτό είναι της εταιρίας μας, είτε άλλων εταιριών, από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος ή του εξωτερικού. Η τεχνική υποστήριξη που παρέχει η εταιρία μας επεκτείνεται σε όλες τις μεγάλες πόλεις και νησιά της Ελλάδος, όπως Ηράκλειο, Σητεία, Ιεράπετρα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Βόλος, Πτολεμαΐδα, Κέρκυρα, Κως, Λήμνος με τα κατά τόπους συνεργαζόμενα συνεργεία.

Στόχος μας είναι να αισθάνονται όλοι οι πελάτες μας τη σιγουριά και την ασφάλεια της άμεσης και γρήγορης τεχνικής αποκατάστασης και συντήρησης του ηλεκτρικού τους ποδηλάτου. Στην περιοχή Αθηνών υπάρχoυν σημεία τεχνικής υποστήριξης στις περιοχές Κέντρο, Αγ. Παρασκευή και Πειραιάς και επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα service κατ’ οίκον.

Επιπλέον αναλαμβάνουμε την μετατροπή του συμβατικού ποδηλάτου σας σε ηλεκτρικό, τοποθετώντας οποιοδήποτε κιτ μετατροπής της αρεσκείας σας στο αγαπημένο σας ποδήλατο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο 28210 49 722 ή στο 697 205 3010, καθημερινά από 08:00 έως 22:00 εκτός Κυριακής και αργιών.

Από το 2010 χαιρόμαστε που σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στην ηλεκτροκίνηση! ELECTRIC POWER BIKES