ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Στο χώρο αυτό θα βρείτε διάφορα σχόλια και φωτογραφίες ιδιόκτητων ηλεκτρικών οχημάτων ELECTRIC POWER BIKES.

Εάν είστε ιδιοκτήτης ηλεκτρικού οχήματος της ELECTRIC POWER BIKES και επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο σχόλιο με ή χωρίς φωτογραφία με το ηλεκτρικό σας όχημα ELECTRIC POWER BIKES, το οποίο θα δημοσιεύσουμε σε αυτό το χώρο της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να μας το στείλετε στο e-mail: info@epb.gr

Πολλοί πελάτες μας, που χρησιμοποιούν ήδη τα ηλεκτρικά μας οχήματα, απολαμβάνουν τη χαρά της ηλεκτροκίνησης στις παρακάτω περιοχές:
Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο,
Αγ. Νικόλαο, Ιεράπετρα, Κόρινθο, Αργολίδα, Κιάτο, Πάτρα, Μεσσηνία, Αθήνα, Μέγαρα, Σαλαμίνα, Πόρτο Ράφτη, Ανάβυσσος, Χαλκίδα, Λειβαδιά, Βόλο, Πιερία, Ιωάννινα, Κοζάνη, Γρεβενά, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Μύκονο, Σύρο, Πάρο, Κω, Ρόδο, Πάτμο, Χίο, Σκιάθο, Κορυτσά (Αλβανία), Παρίσι (Γαλλία).

Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες μας για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους στα ηλεκτρικά μας ποδήλατα.

Από την ELECTRIC POWER BIKES

“Το χρησιμοποιώ στην Αθήνα και το καλοκαίρι στην Ίο. Δυνατό στις ανηφόρες ακόμη και όταν είμαστε μαζί με την κόρη μου. Χρειάστηκα λίγο καιρό για να το συνηθίσω, γιατί δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει ηλεκτρικό ποδήλατο, αλλά τώρα έχει γίνει πλέον ένας αχώριστος σύντροφος”
Ηλεκτρικό ποδήλατο BOBCAT s
Αθήνα
Σεπτέμβριος 2021

Σχόλιο πελάτη μας από Αθήνα για το ηλεκτρικό τρίκυκλο TRECK:
«Δυνατό τρίκυκλο. Το χρησιμοποιώ για βόλτα και σούπερ μάρκετ. Ζορίστηκα λίγο στην αρχή να το μάθω, γιατί είχα συνηθίσει για πολλά χρόνια να χρησιμοποιώ δίκυκλο. Αλλά πλέον λόγω ηλικίας χρειαζόμουν κάτι πιο σταθερό. Το τρίκυκλο έχει διαφορετικό τρόπο οδήγησης. Σε μια πλατεία έκανα μερικές μέρες εξάσκηση και τελικά το έμαθα. Με εξυπηρετεί πολύ!»
Ηλεκτρικό Τρίκυκλο TRECK
Αθήνα
Ιούνιος 2020

Σχόλιο και φωτογραφία που λάβαμε από πελάτισσα μας από Αθήνα:
“Το αγόρασα κυρίως για να πηγαίνω στη δουλειά μου που απέχει από το σπίτι μου 10 χιλιόμετρα. Καθημερινά κάνω περίπου 25 με 30 χλμ. Είναι η ιδανική λύση για τις μετακινήσεις μου”

Ηλεκτρικό Τρίκυκλο RAMPYDO
Αθήνα
Αύγουστος 2020

“ Ρε κοπέλια … τα έχει όλα! Είναι όμορφο, πρακτικό και οικονομικό!
Με μόλις 1,5 μέτρο μήκος είναι ιδανικό για μετακινήσεις στην πόλη, για 2 άτομα.
Δουλειά, ψώνια ή παραλία; Ανεβείτε στο F2 και φύγατε!


Ηλεκτρικό ποδήλατο F2 Κόρινθος

Ημερομηνία παραλαβής σχολίου
14-4-2021

Σχόλιο πελάτη μας από Βοιωτία για το ηλεκτρικό τρίκυκλο FAYTON:
«Φοβερό το εργαλείο! Για τη δουλειά που το χρησιμοποιούμε τέλειο!»
Δείτε βίντεο του πελάτη μας από Βοιωτία κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Ηλεκτρικό Τρίκυκλο FAYTON
Βοιωτία

Αγοράστηκε Σεπτέμβριο 2019
Ημερομηνία παραλαβής σχολίου
23-7-2020

Σχόλιο και φωτογραφία που λάβαμε από πελάτισσα μας από Φθιώτιδα που αγόρασε το ηλεκτρικό τρίκυκλο VIGOROUS s τον  Αύγουστο του 2021:
“Δεν έχω δίπλωμα αυτοκινήτου και έψαχνα μέσο μετακίνησης. Αυτό με έχει βολέψει πολύ και ειδικά στις ανηφόρες που ανεβαίνει εύκολα.”

Ηλεκτρικό Τρίκυκλο VIGOROUS s
Φθιώτιδα
Ημερομηνία παραλαβής σχολίου 16-7-2022

“Το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά από το Μάϊο του 2021 για να αναιβοκατεβαίνω από το Θέρισο στα Χανιά, λόγω εργασίας και των δύο παιδιών που πάω σε φροντηστήρια, κτλ. Είναι μια δύσκολη διαδρομή που περνάει μέσα από το φαράγγι του Θέρισου, με πολύ στενό και επικίνδυνο δρόμο, πολλές στροφές και συνεχόμενη απότομη ανηφόρα μήκους 8 χιλιομέτρων με κλίσεις από 15 έως και 25% (Το χωριό Θέρισος βρίσκεται σε υψόμετρο 580 μέτρα). Τραβάει πολύ καλά στις ανηφόρες, ακόμη και όταν έχω μέσα τα παιδιά. Έχω προσθέσει μια μεταλλική μπαγαζιέρα πίσω και 2 μπαταρίες λιθίου 72V/58Ah κάτω από το πίσω κάθισμα και έχω αυτονομία περίπου 200 χιλιόμετρα ”
Ηλεκτρικό Τετράτροχο Μικροαυτοκίνητο ZEUS Χανιά
Δείτε βίντεο της πελάτισσας μας από το Θέρισο κάνοντας κλικ ΕΔΩ
Ημερομηνία παραλαβής σχολίου
03-11-2022

Σχόλιο πελάτη μας από Μυτιλήνη για το ηλεκτρικό τρίκυκλο FREEDOM:
«Το χρησιμοποιώ το Νοέμβριο του 2020 για ψώνια και βόλτα και κάνω περίπου 5-6 χιλιόμετρα τη μέρα. Με το βάρος που το φορτώνω, περίπου 120 κιλά τραβάει καλά. Έχει δύναμη στην ανηφόρα αλλά δεν κάνει για τις πολύ απότομες ανηφόρες. Εύκολο στην οδήγηση και ευέλικτο στο δρόμο, καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο δρόμο και το διπλώνω και το αποθηκεύω πολύ εύκολα»

Ηλεκτρικό Τρίκυκλο FREEDOM
Μυτιλήνη
Ημερομηνία παραλαβής σχολίου

30-9-2022

Σχόλιο και φωτογραφίες που λάβαμε από πελάτη μας από Πόρο που αγόρασε το ηλεκτρικό τρίκυκλο OPTIMUS το  Σεπτέμβριο του 2022:
“Βολικό, εύκολο στην οδήγηση και δυνατό.”

Ηλεκτρικό Τρίκυκλο OPTIMUS
Πόρος
Ημερομηνία παραλαβής σχολίου 08-10-2022

“Είναι το μόνο μέσο που επιτρέπεται να κυκλοφορεί στους πεζόδρομους του παλιού λιμανιού όλο το 24ωρο. Συνήθως μεταφέρω στην καρότσα 7 με 8 τελάρα ψάρια με τη μία. Με βολεύει πάρα πολύ στη διανομή που κάνω στα μαγαζιά του λιμανιού”
Ηλεκτρικό Τρίκυκλο Ποδήλατο F3 Χανιά
Ιούλιος 2020

Σχόλιο πελάτη μας από Αίγινα για το ηλεκτρικό ποδήλατο INXT:
«Το χρησιμοποιώ κυρίως για να πηγαίνω στη δουλειά μου σχεδόν καθημερινά και κάνω περίπου 10 χιλιόμετρα τη μέρα. Αποδίδει εξαιρετικά ακόμη και στις απαιτητικές διαδρομές. Έχει δύναμη στην ανηφόρα ακόμη και για κάποιον με μεγάλο βάρος. Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα είναι η άνετη οδήγηση και η σταθερότητα στο δρόμο. Το προτείνω για όποιον θέλει ένα δυνατό και ποιοτικό ηλεκτρικό ποδήλατο»

Ηλεκτρικό Ποδήλατο INXT
Αίγινα

Οκτώβριος 2021

Σχόλιο και φωτογραφίες – βίντεο που λάβαμε από πελάτη μας από Πόρο που αγόρασε το ηλεκτρικό μικροαυτοκίνητο ZEUS τον Απρίλιο του 2021:
“Πολύ βολικό, εύκολο στην οδήγηση. Με έκπληξη διαπίστωσα, ότι δεν ζορίστηκε καθόλου, όταν χρειάστηκε να μεταφέρω άλλους δύο ενήλικες στο πίσω κάθισμα και σε απότομη ανηφόρα. Το έχω τώρα πάνω από 1,5 χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος”

Ηλεκτρικό Μικροαυτοκίνητο ZEUS
Πόρος
Ημερομηνία παραλαβής σχολίου 07-10-2022

“Πολύ ωραίο μηχανάκι”
Πελάτισσα μας από Χερσόνησο Ηρακλείου με το ηλεκτρικό της τρίκυκλο σκούτερ
VIGOROUS s
Αύγουστος 2021

Το σχόλιο της πελάτισσας μας από Πάρο:
“Το χρησιμοποιώ καθημερινά κάνοντας μια διαδρομή περίπου 6 χιλιομέτρων. Το θέμα που με απασχολούσε πριν την αγορά ήταν, αν θα είχε τη δύναμη να ανέβει μια πολύ απότομη ανηφόρα με περίπου 30% κλίση, με μήκος 250 μέτρα και χωματόδρομο, που οδηγεί στο σπίτι μου. Το δοκίμασα μόλις το παρέλαβα και πράγματι την ανεβαίνει πολύ άνετα. Το δοκίμασα και με δύο άτομα και πάλι ανεβαίνει την ανηφόρα πολύ άνετα με ταχύτητα 14χλμ/ώρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το τρίκυκλο”
Κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε το βίντεο της πελάτισσας μας από την Πάρο
https://youtu.be/Q1a3cWRsySc
Ιούλιος 2021

Σχόλιο της πελάτισσας μας κυρίας Γιώτας από Λεμεσό Κύπρο, για το ηλεκτρικό της ποδήλατο ROCKY:
“Το χρησιμοποιώ κυρίως για να πηγαίνω στη δουλειά μου και κάνω καθημερινά 20 χιλιόμετρα. Η δύναμη του στην ανηφόρα είναι πολύ ικανοποιητική. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτό το ποδήλατο είναι το άνετο οδήγημα ακόμη και σε χωματόδρομο. Η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκα κάτι που να μη μου αρέσει στο ποδήλατο. Το μόνο που χρειάζεται να βάλω ακόμη είναι ένα καλάθι και ένα καθρεφτάκι. Είμαι πολύ ευχαριστημένη”
Σεπτέμβριος 2021

Το πρωτότυπο κείμενο που μας έστειλε ο κ. Michel πελάτης μας με το ηλεκτρικό του τρίκυκλο ATHINA από Αρχαία Επίδαυρο:
“In the first place I want to tell you that I am happy with my “goddess” Athina.
Secondly I want to thank you for the pleasant way of doing business. I liked it that you were reliable and gave quick answers. Whenever people will ask about the scooter I will tell them to contact you.”
Ηλεκτρικό Τρίκυκλο Σκούτερ
ATHINA
Σεπτέμβριος 2020

“Έχω το ποδήλατο από τον Νοέμβριο του 2010. Το χρησιμοποιώ για τις μετακινήσεις μου μέσα στην πόλη. Με εξυπηρετεί πολύ γι αυτό και το μεταχειρίζομαι καθημερινά.”

Ηλεκτρικό Ποδήλατο ΖΙΡ
Νοέμβριος 2010

“Το ποδήλατο έχει τις καλύτερες επιδόσεις. Η υποβοήθηση κάνει εύκολη την οδήγηση σε ανηφόρες ή σε σημεία που δυσκολεύομαι με κανονικό πεντάλι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με έχει εξυπηρετήσει αφάνταστα!”

Ηλεκτρικό Ποδήλατο ΖΙΡ
Δεκέμβριος 2010

“Πανέμορφος σχεδιασμός και πρωτότυπο στυλ!
Πολύ βολικό για τη καθημερινή μεταφορά των παιδιών στο σχολείο και για να κάνω τα ψώνια μου μέσα στην πόλη
!”
Σεπτέμβριος 2014

“Γερή κατασκευή και καλή ποιότητα εξαρτημάτων.
Μαζί με τη γυναίκα μου πλησιάζουμε συνολικά τα 220 κιλά κι όμως δεν δυσκολεύεται να κινηθεί ακόμη και σε απότομες ανηφόρες.
Η ταχύτητά του αρκετή για κίνηση μέσα στην πόλη, ακόμη και για μικρές αποστάσεις εκτός πόλης.
Άνετο και εύκολο στο παρκάρισμα. Όταν δεν χωράει να παρκάρει κατά μήκος, σταθμεύεται και κάθετα στο δρόμο, λόγω του μικρού του μήκους.”
Οκτώβριος 2015

“Εκπληκτικά ωραίο αυτοκινητάκι!
Και μας χωράει όλους!
Εμένα, τον σύζυγό μου και το σκυλάκι μας!”
Οκτώβριος 2015

“Το χρησιμοποιώ καθημερινά, σούπερ μάρκετ, καφενείο, βόλτες και είναι ωραιότατο”
Πελάτης μας από Δράμα με το ηλεκτρικό του δίκυκλο
F2
Ιανουάριος 2020

“Δεν φανταζόμουν πως η καθημερινή μετακίνηση με το ηλεκτρικό ποδήλατο για να πάω στο κομμωτήριό μου στο Δαράτσο θα ήταν τόσο ευχάριστη και εύκολη, διότι η διαδρομή είναι μεγάλη και με ανηφόρες.”

Ηλεκτρικό Ποδήλατο STYLE
Απρίλιος 2011

“Δυνατό στις ανηφόρες, με καλή αυτονομία και σίγουρα εξοικονομούμε αρκετά χρήματα που διαφορετικά θα έπρεπε να δίνουμε σε καύσιμα.”

Ηλεκτρικό Ποδήλατο STYLE
Απρίλιος 2011

“Έχει ισχυρό κινητήρα και καλή τελική ταχύτητα. Ο σκελετός είναι στιβαρός, τα δισκόφρενα πιάνουν καλά και οι διπλές ζάντες αλουμινίου αντέχουν στις λακκούβες του δρόμου.”

Ηλεκτρικό Ποδήλατο X-TREME s
Μάϊος 2011

” Έχει την πλάκα του! Ευχάριστο στην οδήγηση. Με τις έξτρα τσάντες που έβαλα μεταφέρω αρκετά πράγματα.”
Ηλεκτρικό ποδήλατο STYLE
Μάρτιος 2011

“Εξαιρετικό ποδήλατο με πολύ καλή ανταπόκριση, ειδικά στις μεγάλες και απότομες ανηφόρες τις περιοχής που διαμένω.”

Ηλεκτρικό Ποδήλατο STYLE
Απρίλιος 2011

“Πριν το αγοράσω είχα αμφιβολίες για την αυτονομία και κατά πόσο εύκολα θα ανεβαίνει σε ανηφόρες. Ευτυχώς με τις πρώτες βόλτες από το χωριό στην παραλία και πίσω, περίπου 20χλμ. διαπίστωσα ότι λειτουργεί ωραιότατα.”

Ηλεκτρικό Ποδήλατο STYLE
Ιούλιος 2010

“Ιδανικό για να κάνω βόλτα στον ελεύθερό μου χρόνο, αλλά εξίσου αποτελεσματικό και για τις μετακινήσεις στη δουλειά μου. Είμαι απολύτως ικανοποιημένος.”

Ηλεκτρικό Ποδήλατο STYLE
Νοέμβριος 2010

“Χρησιμοποιώ το ποδήλατο για να μπορώ να διανύσω μακρινές αποστάσεις με ευκολία και συγχρόνως μου χρησιμεύει και ως εργαλείο άσκησης, σαν κανονικό ποδήλατο. Το επιπλέον βάρος που έχει σε σύγκριση με ένα απλό ποδήλατο, δεν με φοβίζει, γιατί η υποβοήθηση είναι τόσο δυνατή, που δεν το αιθάνομαι καθόλου.”

Ηλεκτρικό Ποδήλατο X-TREMEs
Δεκέμβριος 2010

“Το e-CHOPPER είναι πραγματικά σαν αληθινό τσόπερ. Η δύναμή του είναι απίστευτα μεγάλη, ειδικά για μέσα στην πόλη. Όλοι οι φίλοι μου έχουν ξετρελαθεί, γιατί τους κάνει φοβερή εντύπωση. Το συνιστώ, αξίζει τα λεφτά του.”

Ηλεκτρικό Ποδήλατο e-CHOPPER red
Σεπτέμβριος 2010

“Ωραίο στυλ και γρήγορο! Πάω με αυτό στο σχολείο, στα φροντιστήρια και βόλτες.”

Ηλεκτρικό Ποδήλατο X-TREME s
Οκτώβριος 2010

“Λόγω της επιχείρησης κατασκευής ιστοσελίδων, ραδιοφώνου και διαφήμισης που διατηρώ, αναγκάζομαι καθημερινά να κάνω πολλές διαδρομές μέσα στην πόλη. Γι’ αυτές τις μετακινήσεις με εξυπηρετεί αφάνταστα το STYLE, γιατί εκτός από μεταφορικό μέσο είναι και ένας ευχάριστος τρόπος να γυμνάζομαι ταυτόχρονα.”

Ηλεκτρικό Ποδήλατο STYLE
Νοέμβριος 2010

“Just Perfect !!!!!!!
Μοναδική εμπειρία!!!!!”
Ηλεκτρικό ποδήλατο e-CHOPPER red
Οκτώβριος 2010

Ηλεκτρικό ποδήλατο e-CHOPPER red
Οκτώβριος 2010

Ηλεκτρικό Ποδήλατο STYLE
Σεπτέμβριος 2011

“Καταπληκτικό ποδήλατο!
Ξεκούραστο, άνετο, η μπαταρία έχει μεγάλη διάρκεια και το πιο βασικό…δεν υπολογίζω πλέον ανηφόρες! Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το

Ηλεκτρικό ποδήλατο STYLE
Οκτώβριος 2010

”Έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μου. Με μεταφέρει ξεκούραστα καθημερινά στη δουλειά μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τις μετακινήσεις μου χωρίς αυτό.”

Ηλεκτρικό Ποδήλατο DOWNTOWN
Δεκέμβριος 2016

“Άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης. Συγχαρητήρια παιδιά. Στο ποδήλατο είναι εντυπωσιακό πώς νιώθεις “βιονικός” στις ανηφόρες…
Το χρησιμοποιώ πλέον για τις κοντινές διαδρομές, ψώνια ή και ξεκούραστες βόλτες.
Είναι απόλαυση.”

Ηλεκτρικό ποδήλατο STYLE
Οκτώβριος 2010

“Είναι πολύ cool !!!
Ιδιαίτερα το design του είναι αυτό που με ξετρελαίνει.
Τις κοντινές διαδρομές τις κάνουμε πάντα μαζί.”

Ηλεκτρικό ποδήλατο e-CHOPPER black
Αύγουστος 2010

“Εκπληκτικό μέσο μεταφοράς.
Εργάζομαι στο κέντρο της πόλης και με εξυπηρετεί αφάνταστα στην κίνηση και το παρκάρισμα μέσα στην πόλη.
Έχω σταματήσει πλέον να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητό μου μέσα στην πόλη.”

Ηλεκτρικό ποδήλατο e-CHOPPER black
Αύγουστος 2010

“Πολύ δυνατό ποδήλατο. Δίνει πολλές επιλογές για να το χρησιμοποιείς συνδυαστικά απλό ποδήλατο και ηλεκτρικό. Κυριολεκτικά ανεβαίνει σε οποιαδήποτε ανηφόρα. Πολύ καλή αγορά.”

Ηλεκτρικό Ποδήλατο FALCON
Μάρτιος 2012

“Χρησιμοποιώ καθημερινά το τσόπερ μου για να πηγαινοέρχομαι στο γραφείο μου και ορισμένες φορές πηγαίνω και στα Χανιά.
Μου αρέσει ιδιαίτερα η αναπαυτική θέση οδήγησης.
Στο πίσω τροχό έχω προσθέσει σχάρα με τις πλαϊνές τσάντες.”

Ηλεκτρικό ποδήλατο e-CHOPPER black
Οκτώβριος 2010

“Από το σπίτι μου στο Αι Γιάννη έως τα Χανιά ανεβοκατεβαίνω πολύ άνετα με το ηλεκτρικό μου ποδήλατο.
Είμαι ευχαριστημένος.
Με εξυπηρετεί για να κινούμε μέσα στην πόλη και συγχρόνως κάνω και τη γυμναστική μου.”
Ηλεκτρικό ποδήλατο X-TREME
Σεπτέμβριος 2010

” Το έχω … ερωτευθεί ! ! ! “

Ηλεκτρικό Ποδήλατο DOWNTOWN s
Ιούλιος 2016

“Κάνω καθημερινά 35 χιλιόμετρα….Είναι φανταστικό και άνετο. Και από εμφάνιση το πρώτο.
Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα.”

Ηλεκτρικό ποδήλατο e-CHOPPER black
Σεπτέμβριος 2010

“Το “εργαλείο“ είναι οικονομικό και οικολογικό. Το έχω για τις μικρές αποστάσεις. Πολλές φορές το διπλώνω, το φορτώνω στο αυτοκίνητο, πάω στα Χανιά και κυκλοφορώ στην πόλη με αυτό.”

Ηλεκτρικό ποδήλατο ZIP
Οκτώβριος 2010

“Πολύ δυνατό. Ανεβαίνω τις ανηφόρες πανεύκολα. Γλύτωσα τις βενζίνες κάθε μέρα πήγαινε έλα στη δουλειά και χωρίς κούραση. Καλά φρένα, στιβαρή κατασκευή, καλός εξοπλισμός, δυνατή απόδοση του μοτέρ ακόμη και με μεγάλο βάρος.”

Ηλεκτρικό Ποδήλατο Πόλης DOWNTOWN s
Φεβρουάριος 2013

”Δουλεύω σε συνεργείο καθαρισμού και το χρησιμοποιώ στη δουλειά μου. Πρέπει να πηγαίνω σε πολλά σημεία μέσα στην πόλη και με αρκετή απόσταση το ένα από το άλλο και αυτό το ποδήλατο μου έχει λύσει το πρόβλημα της μετακίνησης”

Ηλεκτρικό Ποδήλατο SPRINT
Νοέμβριος 2014

“Είμαι λάτρης του συμβατικού ποδηλάτου. Λόγω δουλειάς όμως είμαι αναγκασμένος να κάνω πολλά χιλιόμετρα και όταν φτάνω στη δουλειά μου, πρέπει να είμαι ξεκούραστος, για να μπορώ να αποδώσω. Αυτό το πέτυχα με το FORMION, γι αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος ! ’’

Ηλεκτρικό Ποδήλατο FORMION
Σεπτέμβριος 2015

”Είχα πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω το παλιό μου ποδήλατο. Τώρα με το ηλεκτρικό ποδήλατο SPRINT είμαι συνέχεια στο δρόμο και έχει πολύ πλάκα …


Ηλεκτρικό Ποδήλατο SPRINT
Ιούλιος 2016

”Είμαστε από τη Ρωσία και για μερικούς μήνες το χρόνο μένουμε στην Ελλάδα. Για το διάστημα αυτό δεν είχαμε μεταφορικό μέσο. Βρήκαμε τη λύση στα ηλεκτρικά ποδήλατα και πραγματικά είμαστε ενθουσιασμένες με την απόδοσή τους στους ανηφορικούς δρόμους!”

Ποδήλατα Ride και Galvani
Ιούνιος 2015