ΝΕΑ

Από 04 έως 07-11-2011 Συμμετοχή της ELECTRIC POWER BIKES στην έκθεση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας “ECO CRETE”

ECO-CRETE_1

18-10-2011 Ηλεκτρικά ποδήλατα υψηλής ισχύος TORNADO και FALCON.Η ομάδα της ELECTRIC POWER BIKES με χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης στην αγορά των νέων ηλεκτρικών ποδηλάτων υψηλής ισχύος TORNADO και FALCON.

06-4-2011 Κλήρωση ηλεκτρικού ποδηλάτου X-TREME της ELECTRIC POWER BIKES από τον Α.Ο.Χανιά.
Κλήρωση ηλεκτρικού ποδηλάτου X-TREME της ELECTRIC POWER BIKES πραγματοποίησε ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Α.Ο.Χ. – Ρόδος στο Εθνικό Στάδιο Χανίων στις 6-4-2011.

DSCN1638_1

18-11-2010 Εσπερίδα του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης.
H ELECTRIC POWER BIKES συμμετείχε στην εσπερίδα με θέμα “Αειφορική χρήση της ενέργειας στις μεταφορές” που διοργάνωσε το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης- Τμήμα φυσικών πόρων και περιβάλλοντος στις 18-11-2010 στο αμφιθέατρο του παραρτήματος Χανίων.
Μετά την ομιλία εκπροσώπου της ELECTRIC POWER BIKES με θέμα “Χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων στους δρόμους” ακολούθησε επίδειξη λειτουργίας των ηλεκτρικών ποδηλάτων στους φοιτητές και καθηγητές του Ιδρύματος.

130

22-9-2010 Ποδηλατοπορεία στα Χανιά.
Συμμετοχή ηλεκτρικών ποδηλάτων ELECTRIC POWER BIKES στην μεγάλη ποδηλατοπορεία που έγινε στα Χανιά στις 22-9-2010.

15-9-2010 Παρουσίαση ηλεκτρικών ποδηλάτων της ELECTRIC POWER BIKES στα Χανιά, πλατεία Ελευθερίας.
Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον και η συμμετοχή στην παρουσίαση ηλεκτρικών ποδηλάτων της ELECTRIC POWER BIKES που πραγματοποιήθηκε στις 15-9-2010 στην πλατεία Ελευθερίας (πλατεία Δικαστηρίων) στα Χανιά.
Πολλοί Χανιώτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να κάνουν δοκιμαστικές διαδρομές με όλα τα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων της ELECTRIC POWER BIKES.
Εμφανώς ενθουσιασμένοι και ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των ηλεκτρικών ποδηλάτων, όλοι οι συμμετέχοντες αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από αυτή την πρώτη για πολλούς επαφή με το σύγχρονο και οικολογικό αυτό μέσο μεταφοράς.

23 έως 30-4-2010 20η Διεθνής Έκθεση Ποδηλάτων και Μηχανών στη Shanghai.
Η ομάδα της ELECTRIC POWER BIKES επισκέφτηκε την 20η Διεθνή Έκθεση Ποδηλάτων και Μηχανών στο νέο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Shanghai από 23 έως 30 Απριλίου 2010.
Η εκδήλωση αυτή που θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες στην Κινέζικη Βιομηχανία Ποδηλάτου, οργανώθηκε από Ποδηλατική Ένωση Κίνας και κάλυψε μία έκταση πάνω από 100.000 τετραγωνικά μέτρα, μία αύξηση της τάξης του 10% σε σχέση με την περυσινή χρονιά.
Μία από τις 10 επιμέρους περιοχές, στις οποίες ήταν χωρισμένη η έκθεση, ήταν η ζώνη των ηλεκτρικών ποδηλάτων και ανταλλακτικών τους, η οποία προσέλκυσε και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όχι μόνο το δικό μας αλλά και των περισσότερων επισκεπτών.
Μονό στη ζώνη αυτή συμμετείχαν πάνω από 83 εκθέτες.
Καταφανώς εντυπωσιασμένοι από την όλη οργάνωση και την μεγάλη προσέλευση των επισκεπτών, μείναμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την επίσκεψή μας αυτή, διότι διαπιστώσαμε την ολοένα και μεγαλύτερη στροφή του αγοραστικού κοινού στο ηλεκτρικό ποδήλατο και την κατά μεγάλο βαθμό βελτίωση της ποιότητας και της τεχνολογίας των ηλεκτρικών ποδηλάτων που παράγονται στην Κίνα.