Ηλεκτρικό Ποδήλατο BLITZ BLITZ Υψηλής Ισχύος

INFO

 • - Κωδικός Προϊόντος: BLITZ
 • - Διαθεσιμότητα: Pre-Order
1.990,00€

Ποσότητα

Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας

Το υψηλής ισχύος ηλεκτρικό ποδήλατο BLITZ της ELECTRIC POWER BIKES αντιπροσωπεύει μία εκπληκτική καινοτομία στη βιομηχανία των ηλεκτρικών ποδηλάτων. 

Το 
BLITZ διαθέτει κατά 500% μεγαλύτερη ροπή-ισχύ από τα κοινά ηλεκτρικά ποδήλατα και αυτό σας δίνει την ικανότητα άνετης ανάβασης σε ανηφόρες με κλίση έως 45 μοίρες, ενώ τα περισσότερα ηλεκτρικά ποδήλατα μπορούν να αναρριχηθούν σε ανηφόρες με κλίση έως 8 – 10 μοίρες.Η προηγμένη τεχνολογία του BLITZ σας του δίνει την υπεροχή να κινηθείτε με ευκολία σε οποιεσδήποτε συνθήκες δρόμου, είτε σε άσφαλτο, είτε σε χωματόδρομο ή σε
πολύ απότομες ανηφόρες, όπου άλλα ηλεκτρικά ποδήλατα αδυνατούν να κινηθούν.

Οι εκπληκτικές επιδόσεις του 
BLITZ της ELECTRIC POWER BIKES επιτυγχάνονται με τον προηγμένης τεχνολογίας ηλεκτροκινητήρα, τοποθετημένο στο κέντρο του πλαισίου, σε συνδυασμό με το νέο πατενταρισμένο  σύστημα Μετάδοσης Κίνησης στον Δισκοβραχίονα (σύστημα Μ.Κ.Δ.).

Η καινοτόμος τεχνολογία του 
BLITZ επιτυγχάνει την εκπληκτική ροπή στρέψης των 100 N.m, ενώ  στα ηλεκτρικά ποδήλατα με ηλεκτροκινητήρα στον μπροστά ή πίσω τροχό η ροπή στρέψης φτάνει έως 40 N.m.Παρόλο που το 
BLITZ διαθέτει μεγάλη ισχύ καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια από την μπαταρία λιθίου (Li-ion) και αυτό του εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία έως και 60 χιλιόμετρα.


Με τον ιδιαίτερα εύχρηστο, φωτιζόμενο ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου, που βρίσκεται στη μέση του τιμονιού, μπορείτε να ελέγχετε και να ενημερώνεστε για όλες τις λειτουργίες του ποδηλάτου. Διαθέτει τις παρακάτω λειτουργίες και ενδείξεις:

 • Διακόπτη ON / OFF. Στη θέση ON είναι ανοιχτό το ηλεκτρικό κύκλωμα του ποδηλάτου και έχετε στη διάθεσή σας την ηλεκτρική υποβοήθηση. Στη θέση OFF είναι απενεργοποιημένη η ηλεκτρική υποβοήθηση.
 • Επιλογέα (+) και επιλογέα (-) για την αυξομείωση ανάμεσα στις 5 σκάλες υποβοήθησης: 1-πολύ χαμηλή, 2-χαμηλή, 3-μεσαία, 4-δυνατή, 5-πολύ δυνατή.
 • Ένδειξη στάθμης ρεύματος στη μπαταρία με 4 μπάρες και ένδειξη τάσης σε Volt της μπαταρίας..
 • Ένδειξη για το πόσο ισχύει αποδίδει την κάθε στιγμή ο ηλεκτροκινητήρας. 
 • Ένδειξη για την στιγμιαία ταχύτητα κίνησης σε km/h.
 • Ένδειξη για τη μέση ταχύτητα κίνησης σε km/h.
 • Ένδειξη για την ημερίσια διανυθείσα απόσταση σε km.
 • Ένδειξη χρονικής διάρκειας κάθε διαδρομής.
 • Ένδειξη για τη συνολική διανυθείσα απόσταση σε km από τότε που τέθηκε σε λειτουργία το ποδήλατο.
 • Ένδειξη ώρας

Η πλειοψηφία των ηλεκτρικών ποδηλάτων έχουν τον ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον άξονα του μπροστινού ή πίσω τροχού και αυτό επηρεάζει την ισορροπία βάρους και την ευελιξία του ποδηλάτου. 
Σε αντίθεση στο 
BLITZ ο ηλεκτροκινητήρας και το κιβώτιο με το σύστημα Μ.Κ.Δ. βρίσκονται χαμηλά και στη μέση του πλαισίου και  έτσι έχουμε καλύτερη κατανομή βάρους, χαμηλότερο σημείο του κέντρου βάρους και καλύτερη σταθερότητα και ευελιξία, παρόμοια με αυτή ενός κλασσικού ποδηλάτου και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις υψηλές ταχύτητες.

Λόγω της  θέσης του ηλεκτροκινητήρα στο κέντρο του σκελετού δεν υπάρχουν καλώδια συνδεδεμένα με τον μπροστινό ή πίσω τροχό, και έτσι η αλλαγή – αφαίρεση και των δύο τροχών, σε περίπτωση λάστιχου ή οποιασδήποτε επισκευής, γίνεται εύκολα και γρήγορα με τον μοχλό απελευθέρωσης που διαθέτει κάθε τροχός. 
Στα περισσότερα όμως ηλεκτρικά ποδήλατα που έχουν τον ηλεκτροκινητήρα στον μπροστινό ή πίσω τροχό, η αφαίρεση του τροχού που περιέχει τον ηλεκτροκινητήρα είναι συνήθως περίπλοκη και χρονοβόρα λόγω του καλωδίου του ηλεκτροκινητήρα.

Ο ηλεκτροκινητήρας του BLITZ ενεργοποιείται αυτόματα μέσω ενός ηλεκτρομαγνητικού αισθητήρα, μόλις αρχίσετε να κάνετε πετάλι και απενεργοποιείται μόλις σταματήσετε να ποδηλατείτε.

Αυτό το σύστημα (P.A.S., Pedal Assistant System) σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε ενέργεια και να εξασφαλίσετε επιπλέον αυτονομία, λόγω τού ότι διαθέτει 5 σκάλες υποβοήθησης: 1-πολύ χαμηλή, 2-χαμηλή, 3-μεσαία, 4-δυνατή, 5-πολύ δυνατή, για να επιλέξετε, ανάλογα με το επίπεδο υποβοήθησης, που επιθυμείτε να σας παρέχει ο ηλεκτροκινητήρας.

Ο ηλεκτροκινητήρας του BLITZ  είναι σχεδόν αθόρυβος και μαζί με το σύστημα Μ.Κ.Δ. δεν χρειάζονται καμία συντήρηση “maintenance free”


Το πολυτελές ηλεκτρικό ποδήλατο 
BLITZ αποτελείτε  από κορυφαίας ποιότητας εξαρτήματα γνωστών κατασκευαστών όπως: SHIMANO, TEKTRO, ASSESS, KENDA, KMC, NECO, SUNTOUR, VELO, WELLGO.

Το 
BLITZ σας προσφέρει ασύγκριτες επιδόσειςάνεσηποιότητα και αντοχή σε βάθος χρόνου και με κόστος που είναι σχεδόν το μισό από το κόστος των ηλεκτρικών ποδηλάτων αντίστοιχης ποιότητας.

Έχετε εκπληκτική οικονομία !
Καταναλώνει 0,08 ευρώ σε ρεύμα
( 1 Κιλοβατώρα-1KWh ) στα 100 χιλιόμετρα !

Μπαταρία Ιόντων Λιθίου (Li-ion), 36V/11Ah, της SAMSUNG με μεγάλη διάρκεια ζωής, συνήθως άνω των 3 ετών.
Η μπαταρία διαθέτει κλειδαριά, βγαίνει εύκολα και φορτίζεται στο σπίτι, στο γραφείο, κ.τ.λ. ή και ενώ είναι επάνω στο ποδήλατο.

Διαθέσιμο σε λευκό και μπλε χρώμα.

Παρέχεται εγγύηση 12 μηνών για τον ηλεκτροκινητήρα, την μπαταρία και τον ελεγκτή.
Διαβάστε αναλυτικά τους όρους εγγύησης κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή