Βρέχει, χιονίζει το TRIGGER ... συνεχίζει!

Βρέχει, χιονίζει το TRIGGER ... συνεχίζει!

Friday, Nov 9, 2018 0 comment(s)

Το πλεονέκτημα του TRIGGER σε σύγκριση με τα περισσότερα τρίκυκλα είναι η προστασία που παρέχει από τις καιρικές συνθήκες, ιδιαίτερα όταν κυκλοφορείτε με αυτό και ξαφνικά αρχίζει να βρέχει.
Με τον ανεμοθώρακα είναι σημαντική και η προστασία από τους ανέμους και το κρύο, που έτσι δεν προσπίπτουν μετωπικά στον αναβάτη.
Ακόμη και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η σκίαση που προσφέρει το σκέπαστρο κάνουν ευχάριστη την οδήγηση.
Υπάρχει η δυνατότητα, αν κάποιος το επιθυμεί, να τοποθετήσει φωτοβολταϊκό στην οροφή, για να αυξήσει την αυτονομία.
Η αριστερή μανέτα του φρένου διαθέτει έναν μοχλό, ώστε όποτε χρειάζεται, ο μοχλός αυτός κρατάει τη μανέτα πατημένη, έτσι μένει φρεναρισμένο το τρίκυκλο και η μανέτα αυτή λειτουργεί ως χειρόφρενο, όταν σταθμεύεται το τρίκυκλο σε δρόμους με κλίση.
Όλα τα χειριστήρια βρίσκονται στο τιμόνι, δηλαδή μπροστινό και πίσω φρένο, χειρόφρενο, διακόπτης φλας, διακόπτης φώτων διακόπτης όπισθεν, διακόπτης με τις 3 ηλεκτρικές ταχύτητες και κομβίο κόρνας.

Ο διακόπτης με τις 3 ηλεκτρικές ταχύτητες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή, ακόμη και εν κινήσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Ουσιαστικά αυξομειώνει την ταχύτητα και την παρεχόμενη δύναμη από τον ηλεκτροκινητήρα. Η επιτάχυνση είναι αρκετά ομαλή.

Γυρίζοντας το κλειδί του διακόπτη προς τα αριστερά ξεκλειδώνει το κάθισμα και μπορεί εύκολα να ανασηκωθεί και να διπλώσει με τη βοήθεια ενός αμορτισέρ, που υπάρχει κάτω από το κάθισμα. Κάτω από το κάθισμα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος, όπως και στο πίσω μέρος, που βρίσκεται η μπαγαζιέρα.

Η χαμηλή απόσταση από το έδαφος καθώς και το ότι τα υποβραχιόνια ανασηκώνονται, κάνουν εύκολο το ανεβοκατέβασμα στο κάθισμα.

Στα μπροστινά φανάρια υπάρχουν περιμετρικά μπλε φώτα led, τα οποία μένουν μόνιμα αναμμένα, όταν κινείται το τρίκυκλο.

Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ ΕΔΩ